تفاوت طرح و سربازی پزشکان در چیست
نوشته شده توسط : nezam

عزیزان همراه در این مقاله میخواهیم در خصوص تفاوت طرح و سربازی پزشکان مطالبی گردآوری نماییم و امیدوار هستیم ایم مطالب مورد رضایت و توجه همه شما عزیزان قرار گیرد لذا در صورت دربافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاورتماس حاصل نمایید


,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

شماره ویژه شهر تهران  9092301612

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595  تماس حاصل فرمایید

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,

 

 







خدمت سربازی پزشکان در وزارت بهداشت

خدمت سربازی پزشکان بعنوان امریه در وزارت بهداشت ” تعداد زیادی از فارغ التحصیلان پزشکی باید دوره طرح و سربازی را بگذرانند، این موارد برای بعضی از پزشکان آزار دهنده است.سالانه بیش از چهار هزار پزشک، دندانپزشک و داروساز از دانشگاه‌های داخل کشور فارغ التحصیل می‌شوند، اما تعداد محدودی از این افراد می‌توانند دوره خدمتشان را به عنوان سرباز امریه در وزارت بهداشت و درمان سپری کنند و بقیه افراد به ناچار در ارگان‌های نظامی و امنیتی مشغول می‌شوند.

فضای کاری بسیار خوبی برای پزشکان متخصص و عمومی در کشور وجود دارد، اگر میزان پرداختی متناسب با فعالیت آنها باشد و کارانه پزشکان به موقع پرداخت شود، در این صورت مطمئن خواهیم بود اکثر پزشکان در داخل کشور باقی‌می‌مانند.طبق پیشنهادی که به وزارت بهداشت و ستاد کل نیروهای مسلح داده شده، اگر فارغ التحصیلان پزشکی دوره خدمت سربازی را به عنوان امریه در وزارت بهداشت بگذرانند، میزان خروج پزشکان از کشور کاهش پیدا می‌کند و با رضایت بیشتر و بدون توجه به حقوق دریافتی اندکشان خدمت می‌کنند که قطعاً به نفع کشور است.

 

 



جزئیات مربوط به طی خدمت سربازی بعنوان پیام آور بهداشت

در هر کدام از استان های گفته شده، معمولا محل خدمت فرد در بیمارستان های مرکز شهر نبوده و در نقاط دور افتاده و محروم هر استان خواهد بود.میزان حقوق ماهیانه با سربازان دیگر، تفاوتی نخواهد داشت.افراد ساکن آذربایجان غربی، کردستان،ایلام، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان، به دلیل کمبود سرباز نمی توانند از این نوع خدمت بهره مند شوند.


 

 



دستور وزیر بهداشت برای معافیت نخبگان پزشکی

هفته گذشته وزیر بهداشت طی دستوری اعلام کرد: دانشجویان و استعدادهای درخشان رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی که از طرح دوره عمومی معاف شده‌اند و معافیت از طرح دوره عمومی برای ایشان حفظ شده است، این مدت از تعهدات ضریب کار آنان کسر می‌شود. بر این اساس کسانی که دارای رتبه های یک تا ۱۰ کنکور سراسری، یک تا سه آزمون پره انترنی، یک تا سه آزمون جامع علوم پایه کشوری، یک تا سه آزمون دستیاری و دارندگان مدال طلای المپیادهای کشور از گذراندن طرح دوره عمومی پزشکی معاف هستند.

 

 



6170 فارغ التحصیل دکترا در حال گذران طرح دوره عمومی هستند

در طرح عمومی پزشکان خانواده شهدا شامل خواهر، برادر و فرزند شهید، جانبازان بالای ۲۵ درصد، همسر جانبازان بالای ۷۵ درصد، فرزند جانبازان بالای ۵۰ درصد، تک فرزندان خانواده، زنان متاهل که قبل از سال ۱۳۸۰ فارغ التحصیل شده اند، زنانی که همسرشان فوت کرده اند، زنان دارای حضانت فرزند، دانشجویان انتقالی از خارج از کشور که از ارز دولتی استفاده نکند و چند گروه دیگر می توانند از معافیت دوره طرح عمومی استفاده کنند. این طرح یک دوره دو ساله دارد. پزشکان عمومی پس از فارغ التحصیلی باید یکی از گزینه های رفتن به سربازی، گذراندن دوره طرح عمومی و یا تحصیل در مقاطع بالاتر را انتخاب کنند. حتی فردی که دوره تخصص را هم می گذراند باید پس از فارغ التحصیلی به سربازی یا دوره طرح عمومی اعزام شود. دکتر امید فتحی زاده، رئیس اداره طرح عمومی وزارت بهداشت در گفتگو با سلامت آنلاین تصریح کرد: سالانه شش مرحله توزیع با فاصله های دو ماهه داریم که به این ترتیب، فارغ التحصیلان به هیچ عنوان معطل دوره اعزام نمی شوند. وی اضافه کرد: البته در رشته هایی مثل دندانپزشکی، مسئول توزیع نیروها بر عهده خود دانشگاه های علوم پزشکی هستند. بنابراین دانشجویان چنین رشته هایی می توانند با دانشگاه مذاکره کنند تا وقتی که دوره افراد مشغول به انجام طرح، تمام شد، به جای آن افراد اعزام شوند. فتحی زاده درباره تعداد پزشکان مشغول انجام طرح گفت: ۴۰۱۱ پزشک، ۱۰۵۳ دندانپزشک و ۱۱۰۶ داروساز مشغول گذراندن دوره طرح عمومی هستند.

 

 

 

 

تغییر یک شیوه‌نامه و اعزام اجباری فارغ‌التحصیلان به مناطق محروم


از سال ۷۰ تا ۸۸ فارغ‌التحصیلان مشمول قانون خدمات پزشکان و پیراپزشکان می‌توانستند با مراجعه به دانشگاه‌های علوم پزشکی محل خدمت خود را تعیین کنند اما به دلیل نبود تقاضا برای خدمت در مناطق محروم، تصمیم گرفته شد تغییری در نحوه توزیع پزشکان فارغ‌التحصیل صورت گیرد. دکتر امیرمحسن ضیایی، معاون آموزشی سابق وزیر بهداشت با بیان اینکه بدون در نظر گرفتن خواست دانش آموختگان پزشکی که برخی از آنها نخبه‌ترین افراد جامعه هستند این افراد به مناطق محروم فرستاده می شوند گفته بود: با این شرایط نمی توان از این پزشکان انتظار داشت خدمت خوبی ارائه دهند ضمن آنکه امکانات مناسب جهت ارائه خدمات پزشکی نیز در این مناطق محروم و کمتر برخوردار وجود ندارد.

 



 

 

 

 

امریه 



:: برچسب‌ها: تفاوت طرح و سربازی پزشکان در چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 81

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: